Om MaLi by Skryd


Om mali by skryd

Fru Skryd

Håndsyet unkia-design for sjov

MaLi by Skryd er et lille  og sjovt hobby-projekt. Det hele startede for nogle år siden med, at jeg begyndte, at sy nogle simple hagesmække til mine egne børn og veninders børn, da jeg ikke synes, at kvaliteten var god nok i det prisleje, som jeg ønskede at betale. Siden har det grebet om sig og både evner og sortiment har udviklet sig, fordi jeg elsker at være kreativ og ganske enkelt bare ikke kan lade være.

MaLi består af forbogstaverne fra mine to dejlige børn Mads og Liv og så er kreationerne jo lavet af mig Fru Skrydstrup, hvorfor det fulde navn bliver MaLi by Skryd.

 

Min stil

Jeg er hverken uddannet syerske eller designer, men jeg elsker at skabe brugbart og unikt tøj og til store og små i glade farver. Tøjet skabes med det formål, at det skal være funktionelt, pænt, unikt og ikke mindst behageligt at have på.
Min erfaring er, at børn er vilde med farvestrålende prints med eksembelvis dyr,maskiner og eventyr. Derfor er meget af det tøj jeg laver, lavet med digital printet jersey stof kombineret af enten ensfarvet stof eller andet passende valg mønster.

Det er også min erfaring, at mange voksne kvinde efterspørger helt specielle og unikke beklædningsgenstande i deres garderobe, så jeg forsøger også løbende at udvide mit sortiment til at omfatte klæder til glade kvinder med en farverig og fantasifuld stil.

Jeg sammensætter og former selv, hver enkel tøjdel, så mit personlige præg og særlige stil vil derfor være at spore i alle de dele der sættes til salg.

For at et stykke tøj kan bære navnet MaLi by Skryd vil det være farvestrålende, helt unikt og af høj håndsyet kvalitet.

MaLi by Skryd er unikke og specielle klæder til unikke og specielle kvinder og børn.

 

facebook-logoSalg af MaLi By Skryd unika tøj

Jeg syer meget til mig selv og mine børn, men jeg sætter også løbende forskellige kreationer til salg. Det sker meget uformelt via min facebook-side, hvor jeg uploader billeder og info om størrelse og pris. De fleste stykker tøj sælges hurtigt via først-til-mølle-princippet. Hvis du er interesseret kan du derfor med fordel synes godt om min facebook-side, så du får direkte besked, når jeg sætter nye ting til salg.

 

Glotbal Organic Textile Standard - GOTS

Global Organic Textile Standard

Kvalitet og materialevalg

Når jeg køber stof, forgår det i mindre mængder, hvilket betyder at hver enkel del ikke masseproduceres, men derimod er unik og personlig. Jeg laver derfor kun ét eller ganske få eksemplarer af hvert stykke tøj, men på denne måde bibeholdes det unikke og særlige ved hver enkel kreation.

Den grønne bevisthed vinder frem, også indenfor stof i metermål. Derfor køber jeg, når det er muligt, ØKO tex stof i en skøn kvalitet. information om dette vil fremgå i teksten til hver enkel del der sættes til salg.